Thursday, March 29, 2012

Assalamualaikum readers!!! Whereever you are and whoever you are... Kak Hana nak mintak tolong sangat sangat..... Nampak tak sidebar sebelah kanan tu? Kak Hana dengan tak sengaja, dah delete all the pages linking to the e novels. Ada sesiapa boleh tolong Kak Hana? Kak Hana da lupa mcm mana nak buat peges tu semula.. Kalau sesiapa tahu, please, I beg you...please email Kak Hana ya...hannah_asm@yahoo.com.sg Okay, ntah kenapa Jumaat baroqah ni, kak hana jadi blur dan boleh delete the whole link there........

2 comments:

diyanordin said...

dah dapat caranya belum kak utk letakkan link?

If not PM diya, I'll help u sis. :)

Ummihana said...

Alhamdulillah sudah diya...tq sis