Wednesday, May 19, 2010

Edit semula

Salam!!
Apa khabar semua? Dah lama Hannah tak bertanya khabar kan?
Sebenarnya ada cerita baru, tapi tk ada ending. Maka, tidaklah di post di sini...

Cuma seminggu dua ni Hannah dok belek belek semua enovel
yg dah Hannah post kat sini and bila Hannah baca..... Ya Ampun, punuerlah cerita cerita tu jiwang2 belaka!!!
Ngeee... Ngilu pulak membaca. Dan rasa mcm jalan cerita tak ke mana pun..

Maka, Hannah pilih untuk mengedit semula kisah Budi dan Zin. Ada scene scene yang di rombak supaya cerita tak lah nampak mcm main pondok2 jer gaya...

Tapi Hannah tk tahu lah knp nk di edit.. Nak buat apa ya selepas du edit tu??
Simpanlah untuk anak cucu mungkin....
Biar cucu Hannah tahu bahawa ninda mereka minat menulis semasa mudanya....

Sehingga di sini dahulu yer....
Hannah nk g baca novel anis aka Rnysa.. Dia buat novel guna nama Hannah... Tak ke excited saya???? Bangga lagi tu!!!!

Ilal liqa'

salam sayang

No comments: