Monday, February 22, 2010

A new decision

Salam all...

I have decided not to update anymore novels down here. lebih lebih lagi the edited version of Satu pengorbanan n Ikhlas mengasihinya..Would rather keep them for my own keepsake, untuk anak cucu...

Nevertheless, I would be posting short stories instead... rasanya lebih senang nk selesaikan short stories untuk bahan sharing kat sini...

Walaupun tinggal dua saja anak di rumah ni, kerana lagi empat dah hiijrah ke Malaysia...namun tanggungjawab tetap sama mcm jaga 6 orang anak...

As much as I would like to update my site with new postings, keutamaan adalah untuk rumahtangga juga....

There is a new story being written, tak islamik mana, tapi sekadar merajinkan jemari ni mengetuk keyboard selain dari menaip repekan repekan di facebook...

InsyaAllah...will be posted up, once saya selesai menulis. saya ni kononnya buat azam, tak mahu biarkan cerita tergantung...sebab tu saya akan post selepas semuanya selesai hingga the frasa "TAMAT"...

In d meanwhile...

rajin2 baca maulid barzanji okay...tak lama lagi nak sambut maulid ni.......