Monday, March 3, 2008

Apakah perlu saya terusakan?..patutkah.............saya teruskan



Patutkah cerita Cinta saiful Alam ini diteruskan?


Patutkah kalau blog ini ditutup saja ?



Apakah anda pembaca mendapat secebis ilmu dari titipan kisah kasih di sini??????










saya mengharapkan respons anda

5 comments:

hafeiz said...

Salam Kak Hannah..
Apesal nak stop pulak ni?

hafeiz_suhaimi said...

Salam Kak Hannah..
Apesal nak stop pulak ni?

Anonymous said...

hi kak hannah,
truskan yek..jgn stop.cerita ni menarik

Siti Zubaidah said...

Salam Hannah,

Hannah jgnlah stop blog ni...
Akak rasa cara Hannah mentarbiah kami semua dgn karya2 islamik sgt memberi kesan. Walaupun akak dah 'senior' kdg2 akak terlupa lebih2 lg akak ada 2 anak dara dan 2 bujang teruna.
Akak harap Hannah terus berkarya dan mungkin nnti dibukukan.
Insyaallah....

Rnysa said...

Salam Kak Hannah,

Saya quote ini dari profile akak,

"Ramai yang mengata, penulis menulis fantasi mereka yang tak mampu mereka kecapi atau mustahil untuk mereka jadikan realiti. Aku katakan, aku menulis kerana minat dan cinta.... Mereka kata,cinta hanya membuang masa, memuakkan dan melemaskan.Cinta itu dusta dan menipu.. Aku kata, cinta itu indah, tenang dan meyakinkan. Kerana cinta yang aku dambakan adalah Cinta kepada Penciptaku yang juga pencipta kepada engkau dam mereka.... Aku yakin bila perasaan cinta sudah dapat aku berikan khas buat Tuhanku, cinta yang mendatang bukan lagi cinta palsu. dan aku juga yakin...Cinta ini akan memberi kebahagiaan yang haqiqi untuk aku bertemu Illahi."

Harapan saya...
Semoga Kak Hannah terus menulis. Bila bakat dan minat telah dikurniakan oleh-Nya, kita perlu gunakan sebaik mungkin. Tulislah mengikut kemampuan diri dan sesuatu yang dekat di hati.

Saya berharap suatu hari nanti e-novel Kak Hannah dapat dibukukan...seperti mana RADHA, NTS, 5T5B dll. Rezeki di tangan Tuhan! Banyak syarikat penerbitan ada sekarang di Singapura & Malaysia... dan JS pun ada =)

"If you want something you never had, do something you have never done..."

Insya-Allah, Kak Hannah akan menyerlah jauh dari yang biasa ;)